28 Haziran 2010 Pazartesi

NE GİYDİM 5 ?


Tunik - Koton
Yelek - Mango
Jean - Zara
Takılar - Atasay , Accessoriaze


Geçen akşam arkadaşlarla XX LARGE 'daydık. Bu fotoğrafı sizler için orada çektirdim.


22 Haziran 2010 Salı

CÜRETKAR OLMAK..

Anna Dello Russo 'nun siyah dantel maxi elbisesi cesaret isteyen ama hoş bir seçim..Dolce&Gabbana maxi siyah dantel elbisenin içine ise kırmızı bir bikini giymeyi uygun görmüş.


20 Haziran 2010 Pazar

NE GİYDİM 4 ?


Tunik - Vera Moda
Jean - Stradivarius
Çanta  - Stradivarius
Kemer - Zara

19 Haziran 2010 Cumartesi

NE GİYDİM 3 ?


Elbise - İzmirde bir butikten
(daha sonra üstünde değişiklik yaptım )
Kemer - Stradivarius
Çanta - Stradivarius
Çorap - Penti

18 Haziran 2010 Cuma

İLGİNÇ DÜĞÜN DAVETİYESİ

Biliyoruz ki düğün sezonu açıldı ve tam gaz devam ediyor. Bu davetiye de alternatif arayanlar için birebir..:)
İlaç kutusuna benzeyen davetiyenin prospektüsünde düğünle ilgili bilgiler veriliyor , kutunun yan tarafında ise tarihi ve saati yazıyor. İçinde de hap şeklinde nikah sekerleri var ! :)

FERMUAR..NELERE KADİRSİN :)

















Hemen koşup birsürü fermuar alalım! Işıl ışıl yaz günleri için renk renk kolyeler bilezikler yapalım...:))

11 Haziran 2010 Cuma

2010 MODA TASARIM MEZUNLARI :)






Bittiiiii..... Artık mezunuz :))
Mezuniyet yemeğimiz MAJHA @ 222 PARK 'taydı.İlkönce güzel bir yemek ardından deli dolu bir eğlence :)) Kıyafetlere gelince fotoğrafların tamamı elime geçmedi o yüzden şimdilik bukadarını koyabildim,artık ne kadar belli oluyorsa.Devamı gelicek ama..Benim kıyafetim kendi tasarımım özellikle rengine bayılıyorum.Şimdilik bukadar fotoğraf paylaşabildim ,devamı çok yakında..Ne diyebilirim ki güzel bir geceydi ,umalım ki güzel bir geleceğinde başlangıcı olur...:)

8 Haziran 2010 Salı

MEZUNİYET HEYCANI

Şu günlerde içimde bir mezuniyet heyecanı ve koşuşturması yaşanıyor :) Bir yandan finaller projeler , bir yandan ne giysem ? Karar verdikten sonra,acaba dikildikten sonra nasıl olacak ? düşünceleriyle dolu günler yaşıyorum..Bu sebeplerden dolayı bloguma uzunca bir süredir yazamadım. Yarın mezuniyet gecesi var ve sizler için  bir dolu fotoğraf çekip blogumda paylaşıcam . Şimdilik öpüyoruuuuuuuummm..:))




HAYAT SOKAKLARDAAAA

Evetttt! Okan Bayülgen'in de dediği gibi 'aslında hayat sokaklarda! ' :)) Benimde en çok zevk aldıklarımdan biriyse sokak modasını incelemek.. Bugün yine inceleyip beğendiklerimi bloğumda paylaşıyorum. Biliyorsunuz ki bu yaz çiçek desenleri, pastel renkler , pudra tonları , danteller,jean etekler şortlar tulumlar ,yüksek bel şortlar , şapkalar... yine çok ön planda ve çoktan sokaklara taşınmışlar bile..:)